Efter kvindelandsholdets EM-guldmedalje starter vi nu et nyt curling introforløbet ”kick-off” i Curling Club Odin.

Kurset varer 8 mandage hvor du går fra begynder og bliver helt klar til at spille curling sammen med en masse andre glade spillere. Vi kommer igennem en masse sjove øvelser med passende udfordring, og du kommer til at spille på et hold sammen med andre begyndere. Vi skal blandt andet lære at sætte sten, feje og hvordan spillet taktisk er bygget op. Hver træning har fokus på et til to elementer med repetition gangen efter. Så det er stadig muligt at følge med hvis du er forhindret en enkelt gang.

I løbet af sæsonen vil du kunne tage til kampe med dit hold og spille mod andre på samme niveau.

Curling er karakteriseret ved at give et unikt socialt fællesskab, idet selskabeligheden dyrkes til både spilleaftener, endagsturneringer og weekend-stævner.

Prisen for hele forløbet er 500 kr. Kost og andet udstyr kan lånes af klubben.

Praktisk information

Opstart er mandag  den 15. januar 2024 kl. 18.45. Tilmeldingen er åben.

Varighed: 8 mandage i træk.
Vi har isen mandag aften kl. 19.00-21.00. Under kick-off’et mødes vi 15 minutter før og efter i klublokalet til intro og afslutning.

Du kan tilmelde dig alene eller sammen med nogen du kender. Send en mail til Thorbjørn Jackholm på: thorbjorn@curling.dk for at tilmelde jer eller ring på telefon 31 22 35 85 med eventuelle spørgsmål.

I tilmeldingen har vi brug for navn, email, telefonnr. fødselsdato, skostørrelse og adresse.

Sidste frist for tilmelding er 7. januar 2024.

Efter forløbets opstart tilbagebetales beløbet ikke.

Husk at komme i løstsiddende eller fleksible bukser og rene kondisko. En skiundertrøje, varme strømper og fingerhandske kan også klart anbefales.